Bekijk dit rapport over frietkramen

In het geval wensen we ervoor het ons bestemd beurs een prijsopgave op maat tot jouw toe stuurt. Deze offerte gaat je binnen heerlijke tijd ontvangen. Cruciaal teneinde te weten is dat een offerte kosteloos en volkomen vrijblijvend is; jouw is nergens toe verplicht.

De gasten zullen smullen met de verse snacks. Deze smaakvolle friet en hapjes bestaan betreffende zorg geselecteerd en geraken afgenomen voor de beste leveranciers.

Geeft u ons beslist groot partijtje? Dan mogen wij verder met verschillende patatkramen bij u dan ook op locatie aankomen. Al die patatkramen op uw partijtje voldoen aan de wettelijke hygiëne en veiligheidseisen.

U dan ook kunt tot maximaal 4 weken voor de boekingsdatum kosteloos de datum schriftelijk wijzigen of de boeking annuleren.Buiten deze termijn leveren wij 50% van het totale factuurbedrag in rekening.

Om de mobiele patatkraam op de feest te mogen plaatsen hebben wij wel wat ruimte nodig en op behoorlijk nabije afstand ons stopcontact.

Bijkomend pluspunt hiervan kan zijn het dit heel wat gezelliger kan zijn teneinde betreffende een gehele groep samen ons overheerlijk frietje te drinken.

That’s it! Vul jouw contact gegevens in en krijg meteen een richtprijs in de inbox! Wensen zijn je weten op welke manier onze frietkraam er uit voorbij komt? Hier vind je foto’s over partijen bij voorgangers en op deze plaats vind u dan ook meer achtergrondinformatie aan ons!

Tanken met extra goede korting? Heden kan zijn de feestelijke opening met Esso de Meern. Lees daar alles aan op ow.ly/YwKs30gMXoK 5 maanden ago Hetgeen was het toch knus voor Leidens Ontzet juiste begin aangaande een maand :D! #snackmobiel pic.twitter.com/tt8LWTLJ7f 6 maanden ago Dit kan zijn nationale kroket dag!

Betreffende ons assortiment over 6 soorten verse friet en een asssortiment met 26 soorten snacks met heel veel andere sauzen kan u betreffende de gasten geweldig onbeperkt smullen en al die buikjes vullen.

Bent u geïnteresseerd in een frietwagen aan huis? Neem vervolgens vrijblijvend contact op betreffende Snackmobiel.nl. Wij bestaan ook telefonisch als per mail bereikbaar.

Verlangen is jij ons uitgebreid menu betreffende meerdere soorten friet, alle snacks, dranken en desserts? Vervolgens betaal je logischerwijze meer. Voor ieder budget is daar wat geoorloofd. Verlangen is jij exact weten hetgeen het gaat onkosten? Aarzel dan ook niet en neem meteen contact op.

Tanken met extra goede korting? Heden is de feestelijke opening van Esso de Meern. Bekijk er allemaal aan op ow.ly/YwKs30gMXoK 5 maanden ago Wat was dit zeker knus bij Leidens Ontzet juiste begin aangaande de maand :D! #snackmobiel pic.twitter.com/tt8LWTLJ7f 6 maanden ago Dit is nationale kroket dag!

Een frietfiets op jouw huwelijk kun je registreren via: Boek een Frietfiets of meer info kijk voor meer informatie op onze fanpage.

Kortom, met bikken knutselen in een oude caravan: begin er niet aan. Doe het jezelf en je potentiele klanten alsjeblieft niet aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *