Mijn frietkramen krijgen om te werken

Ter introductie van het nieuwe logo over Bavaria bezit Frietfeest in in twee uur zo 3500 mensen voorzien over friet en snacks.

Heb jij binnenkort ons aanleiding voor een feestje en wensen zijn je dit eten voor een gasten verzorgen? Vervolgens is ons snackkar huren de volmaakte oplossing. Dit huren aangaande ons snackkar is uitstekende mogelijkheid teneinde je gasten te voorzien met een maaltijd.

U dan ook kan kiezen voor ons volledige catering aangaande uw feestelijkheid/evenement. Wij komen al bij u langs met onze frietkot uit Maastricht voor een feest vanaf 40 mensen.

Dit Muze Missefestival in dit Jan Cunenpark in Oss is een jaarlijks terugkerend muziek- en cultuurfestival en trekt duizenden bezoekers. Frietfeest kan zijn er allicht met de mobiele snackwagens aanwezig teneinde 6000 hongerige en dorstige gasten te voorzien betreffende snacks en drankjes.

Voor het inhuren betreffende ons frietwagen worden vaak vraagtekens gezet omtrent een prijzen. Dikwijls zijn daar pakketten waarbij je alleen moet berekenen op welke manier veel jouw ‘als het goed is’ kwijt zal zijn, en er opkomen alsnog al weleens onduidelijkheden over.

Voor alang de pakketten berekenen wij ons minimum boekingsbedrag, die overeenkomen met een minimum met betalende adolecenten. Deze bedragen ogen onderaan vermeldt in een blauwe balk.

Wilt u meer informatie over de onze frietwagen uit Brabant, neemt u dan contact op betreffende het via telefoonnummer 0499-769002. Via het mailadres info@snackmobiel.nl kunt u ons ook alang de vragen stellen.

Raakt u geïnteresseerd in een frietwagen met huis? Neem dan vrijblijvend aanraking op met Frietfestijn.nl Wij bestaan ook telefonisch als per mail bereikbaar.

De friet komen voort uit onze passie teneinde mensen te laten proeven het friet lekkerder, puurder en gezonder kan zijn wanneer het vers met het land komt, en vers in een schil bereid wordt.

In dat geval wensen we ervoor dat ons passend evenement ons offerte op maat naar je toe stuurt. Die prijsopgave gaat je in heerlijke tijd onthalen. Essentieel klik hier teneinde te weten is dat een prijsopgave voor niets en volkomen vrijblijvend is; je wordt nergens toe verplicht.

Wanneer je eerst eens de friet wil proeven, hou vervolgens de Facebook pagina in de gaten ofwel neem contact op betreffende Basgitaar.

Bij het huren over een frietwagen in Groenlo zijn daar meerdere mogelijkheden. Ook niet een ieder wil ons uitgebreide menukaart. Voor sommigen gaat friet en de standaard snacks voldoende bestaan.

Wilt u dan ook een samenwerking aangaan betreffende Hieper de Pieper? Vervolgens kunt u dan ook ons bellen ofwel online ons boeking aanvragen.

Steeds meer is er belangstelling naar ons frietwagen op feesten en partijen. Wij komen, op ons tijdstip het we betreffende u dan ook afspreken, betreffende onze HACCP goedgekeurde andere frietwagens voor u op lokatie. Uw gasten mogen zich dan onbeperkt tegoed doen met onze snacks en puntzakken goudbruine friet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *